Varför åkte jag till göteborg?

Jag har semester och då finns möjligheten att åka på lite fler matcher så ganska sent igår bestämde vi oss för att åka ner till Göteborg. Vi rullade in vid den "gemytliga" arenan som många säkert skulle kalla den och betalade de 100 riksdalerna för att komma in. Publik har inte Qviding så vi tilldelades hela långsidan, vilket i och för sig var ganska mycket trevligare än något sunkigt hörn i Solna. Förvånansvärt verkar IFK´s säkerhetsorganisation förstått att det är ekonomiskt ohållbart att skicka massor med publikvärdar till alla matcher vilket innebar att man till denna drabbning hade de lite mer sansade numren av två värdar.

Första halvlek var det faktiskt bara ett lag på planen och vi trodde att det här skulle IFK kunna vinna. Två skott i ribban och ett ordentligt bollövertag. Men trots det lyckas Qviding få göra 1-0. Man vet att det är svårt att vända mot köttmuren de ställer upp i försvaret men med det spelövertaget man haft tycker man det borde gått. Istället kommer IFK ut och ställer skorna på hyllan, låter Qviding göra både 2-0 och 3-0 synnerligen enkelt. Vi som var där trodde inte våra ögon och i chocken och besvikelsen av det inträffade lämnade vi arenan efter 70 minuters spel. Helt mot mina principer men förnedringen visste inga gränser och man ville bara försvinna.

När man vaknade idag och slog på datorn fick man se rubriken på nt.se "Olaga intrång av supportrar" och kunde läsa lite om polisanmälan. Personligen gillar jag att supportrar visar sitt missnöje och när man dessutom gör denna "attack" med toapapper blir det faktiskt ganska kul! Med kreativitet och utan att förstöra planen för man fram sitt budskap utan hot eller våld! Jag är imponerad av att inte toapappret blåste bort!

3 kommentarer:

  1. Måste fråga om det blir någon resa till Vasalunds matchen med Peking Fanz? skulle vara väldigt roligt att åka på Thordars sista match.

    SvaraRadera
  2. Ja det kommer bli resa

    SvaraRadera
  3. Okej assbra att det blir av en resa men kan man köpa på GOM som vanligt?

    SvaraRadera