Final i fotbollscupen!

Det var en trevlig tillställning igår på grusplanerna vid Tantolunden BP när Peter Punk´s Pokal avgjordes. Vårt anmälda lag vid namn "Peking" inledde turneringen mot "Leffes Ved o Porr" som enkelt besegrades med 5-0. Efter väntade "South will rise agian" som var ett av de mer seriösa lagen och efter en jämn match tog vi vår andra seger med 2-1.

Värmen gassade på och alkoholen började göra intryck på undertecknad vilket gjorde att orken inte var den bästa. Vår sista match i gruppspelet var vår sämsta men vi fick ändå med oss 1-0 mot "Tjockiz". Gruppseger och semifinal mot "Roliga Firman" som var ett sjukt rörligt lag, de sprang och sprang, men hade ingen spjutspets vilket gjorde att vi kunde gå till final efter en 3-0 seger.
I finalen fick vi åter möta "South will rise again" som även denna gången blev en mycket jämn kamp som tyvärr förlorades med 2-1. Men att gå till final var helt klart över förväntan och vi släppte totalt bara in 3 mål. Stort tack till alla som gjorde denna sommardag riktigt trevlig!

3 kommentarer:

  1. Vem på lagfotot är Frank-Björn?

    SvaraRadera
  2. Hemligt vem denne frank är!

    SvaraRadera
  3. Frank-Björn kanske tog bilden?

    SvaraRadera