Misär på Skytteholm

Det var mäktigt att glida in på Skytteholm i söndags, halva läktaren var tillägnad oss som håller på IFK Norrköping och jag uppskattar antalet till runt 400 IFK:are. Det är riktigt bra med tanke på hur det ser ut på planen när det vankas bortamatch och även denna dag blev det misär. 2-0 till Vasalund innan man ens hunnit upp på läktaren, en ny mardröm var ett faktum även om IFK gav oss hopp med två snabba mål i den andra halvleken. Dessa gav oss spänning i lidandet även om det slutade som det brukar numera på bortaplan.

Thordarsson gjorde också sin sista match i den vita dressen med den blå stjärnan. Han är och kommer alltid förbli en hjälte i IFK Norrköpings historia. Om matchen sa han bland annat "Publiken svek inte oss, det var vi som svek dem" till Norrköpings Tidningar.

Om jag råkade ge IFK´s beryktade säkerhet lite cred efter Qviding så måste jag tyvärr ta tillbaka det direkt. Mot Vasalund var allt som vanligt och man spenderade klubbens redan ansatta ekonomi genom att ha med sig ordningsvakter till Stockholm. När det inte finns krav på ordningsvakter från bortalaget skall man givetvis inte slänga ut pengar på dessa!

1 kommentar:

  1. Finns det ingen annonymitet nu för tiden att bara ta kort på folk utan att fråga, kan man göra sånt?

    SvaraRadera