Vilken lördag!

Att den här lördagen skulle bli något alldeles extra kunde man räkna ut redan innan det var dags för avfärd. Resan hade vart planerad av PF/club33 och Peking Ultras sedan långtid tillbaka och tog oss ner till Jönköping för matchen IFK Norrköpings - Mariebo i damernas div. 2.

Publiken på dryga 50 personer blev nog lite chockade när vi anlände precis till matchstart, de var inte riktigt vana vid klack på sina matcher. Från läktaren kunde man till exempel höra hur en spelare i Maribo frågar om de (IFK) alltid här sådan stämning på sina matcher!

Inför andra halvlek blev det ett schysst röktifo ackompanjerat av airbombs. Riktigt stämningsfullt och spelarna visade sin uppskattning och tackade oss ordentligt efter matchen trots förlust 1-2 i en mycket jämn tillställning!


Från IFK Norrköpings damers hemsida:
Vi i IFK Dam vill också tacka Peking Fanz, som kom till matchen och satte färg på den med sång och hejaramsor, allt för att lyfta oss! Kul!
"Det är vi som är Norrköping ..."


Kent Hellström till NT:
- Vi hade ett riktigt bra stöd från ett tjugotal personer från Peking Fanz. De hade banderoller och hejade hela matchen. Det var jättekul och jag hoppas vi kan se dem i fler matcher framöver.

Från Folkbladet:
IFK fick lite extra stöd i form av ett tjugotal personer från Peking Fanz som hade tagit sig ner till Mariebovallen. - De var där och sjöng hela matchen. Ett roligt inslag, tycker Hellström.

2 kommentarer:

  1. Måste fråga en sak om Pyroteknik som du kanske vet? Jag vet att vi inte får använda bengaler och sådant på Superettan matcher men får vi använda det på parken med damlaget?

    SvaraRadera
  2. Det finns inga regler för pyroteknik i dessa lägre serier.

    SvaraRadera