Vilken avslutande kväll på veckan...

Det blev ett snöpligt slut på en händelserik vecka. Missade frilägen straffade sig med ett ytterst sent kvitteringsmål, men allt det där har ni ju själva koll på! Den här veckan har varit väldigt positiv och gett mersmak på framtiden för Norrköpings aktiva supportrar. Kan bara säga att jag är stolt över att tillhöra samma fanskara!

Tifot som bredde ut sig över Östra Läktaren igår var av hög kvalitet, helt klart av högsta Sverigeklass och gav en påminnelse om något jag verkligen saknat på läktarna i Norrköping. Under säsongerna 2002-2005 var vi ju riktigt bortskämda med tifon både hemma och borta. En slant i hinkarna nästa match är gjuten då jag vill ha mer av det här:




Willner hyllade i NT:
Ett mäktigt tifo med Norrköpings siluett, blå stjärna och texten ?Under denna stjärna ska vi segra? mötte ett pressat hemmalag och högtflygande gäster från Åtvidaberg på vägen in i det laddade östgötaderbyt på den nyinvigda Parken.

Thapper chockade i Folkbladet:
Peking Fanz bjöd på en underbar upptakt på matchen då en banderoll vecklades ut över hela Hyresbostäders hemmaläktare med texten "Under denna stjärna ska vi segra".

Kvällens funderare får väl ändå bli ett citat från Corren:
Starkt jobbat av Kopparslagarna mot drygt 9 000 IFK-supportrar. Häftig extas de bjöd på efter 2-1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar