Värva Lind!

Den eftertraktade Sylviaforwarden Andreas Lind har enligt dagens NT fortfarande inte fått något kontraktsförslag från engelska Bradford, där han provspelade under en kortare period i slutet av förra året, och han sitter i nuläget på ett utgående kontrakt med Sylvia. Intressant? I allra högsta grad, skulle jag säga.

Lind brukar beskrivas som väldigt fysisk och stabil, och hans attityd på planen brukar jämföras Thordarssons. Undertecknad tycker att IFK borde agera, om de nu inte redan har gjort det utan att det läckt ut. Man har varit och ryckt i Lind tidigare, men än så länge har det inte mynnat ut i någon uppgörelse. Med sin fysik och vilja skulle Lind tillföra IFK ännu en dimension i anfallet och förstärka den bräckliga uppsättning forwards IFK har idag.

Själv skulle jag känna mig betydligt säkrare om Lind värvades. Dessutom så skulle en sådan här värvning visa att IFK verkligen menar allvar med att satsa på lokala förmågor. Finns det inte resurser för att värva honom, så kan man ju alltid försöka komma till skott med ett lån och medföljande köpoption.

Så därför, agera IFK!

3 kommentarer:

  1. Bra sagt! undra om morgondagens presskonferens har med lind att göra?

    SvaraRadera
  2. Det hade den inte. däremot kan IFK skatta sig lyckliga över att ha signat en av stans mest omtalade talanger för tre år framöver.

    SvaraRadera
  3. Tyvärr är anfallstruppen klar nu så ingen lind iår heller!

    SvaraRadera