Allvaret börjar så smått

Idag spelar IFK säsongens första tävlingsmatch, borta mot Myresjö i Svenska cupen. Matchen ska enligt uppgift spelas på en grusplan och IFK saknar Viktor Rönneklev, David Wiklander, Markus Johansson och Russel Mwfulirwa. Utan att låta för överlägsen, tycker jag att IFK ska vinna den här matchen ganska enkelt och helst med ett par mål.

April närmar sig med stormsteg och då också starten av årets superetta. Vädret börjar ge med sig mer och mer och vissa dagar kan man till och med få se lite sol. Det känns att allvaret kommer närmare, och om lite drygt två veckor så står vi där på läktaren igen. Premiärnerverna har börjat rycka alltmer frenetiskt och som alltid är abstinensen som mest påtaglig nu, när vi står på startsträckan och väntar på skottet som sätter igång loppet. Snart är väntan äntligen över!

Som många av er kanske vet så arrangeras ju en bilkaravan till Södertälje för bortapremiären mot Assyriska den 18:e april. Peking Fanz meddelade igår att man anordnar en bussresa för de som inte vill eller inte kan ta sig upp med bil. Priset är ynka 100 :- för medlemmar (150 :- för icke-medlemmar), vilket borde kunna locka folket. Själv hoppas jag på en Pekinginvasion utan dess like och förhoppningsvis blir vi ett tusental IFK:are på plats.

Hur som helst känns det jävligt bra att säsongen snart drar igång igen! Forza Peking!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar