Årets enda östgötaderby slutade oavgjort

Rubriken känns en aning absurd, men med stor sannolikhet stämmer den överens med verkligheten. Såvida vi inte får möta Åtvidaberg i någon cup eller liknande, så är årets östgötaderby förbi. Trots 0-0-resultatet i onsdags så måste jag säga att IFK utmärkte sig mest och bäst. Med en stabil backlinje släppte inte Peking till många chanser bakåt, och "allsvenskarna" Åtvid hade inte mycket till spel överhuvudtaget.

Utöver slarv i passningspelet, stundtals dålig rörlighet och en skadedrabbad anfallsbesättning, tyckte jag att det såg bra ut för IFK:s del. Rickhammar visade vilja på topp, Russel glimrade till då och då, Bamberg kämpade och slet och Racu styrde och ställde i backlinjen. Unge Andreas Hadenius stod också för ett piggt inhopp, och jag hoppas vi får se mer från honom framöver!

Nästa träningsmatch är om en vecka, lördag den 20:e mars. Då står Husqvarna FF för motståndet och jag hoppas att IFK både bibehåller sin goda defensiv, och även levererar offensivt och trycker dit ett par bollar då.

Framåt Kamrater!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar