Försäsongsmatcherna har offentliggjorts!

För några dagar sedan gick IFK ut med hur 2010 års försäsongsschema är tänkt att se ut och visst finns det några intressanta matcher. Än så länge är det tänkt att IFK ska inleda borta mot AIK lördagen den 6:e februari på Skytteholm, för att sedan ta emot först Brage och sedan Degerfors hemma i Norrköping.

Bortamatchen mot Elfsborg hade kunnat bli en oförglömlig upplevelse, då IFK:s supportrar och Elfsborgs dito skulle kunnat få chansen att återigen träffas och på så sätt stärka de redan starka vänskapsbanden dem emellan. Tyvärr ligger matchen på en tisdag (2:a mars) och därmed lär inte många själar åka från Norrköping för att beskåda kampen.

Förutom att det blir en hel del tråkiga matchdagar ser spelschemat hyfsat bra ut. Motståndarna är av varierande svårighet (allt från allsvenska AIK till lag som Dalkurd FF) och IFK försöker matcha ganska flitigt, vilket i den bästa av världar skulle innebära att man har en trupp med god fysisk status vid säsongsstart.

Här är försäsongsschemat i sin helhet:

6 februari kl.14.00 AIK - IFK Skytteholm
20 februari kl.13.00 IFK - Brage Osäkert, ev annat motstånd
24 februari kl.19.00 IFK - Degerfors Nya Parken
2 mars kl.18.00 Elfsborg - IFK Borås Arena
9 mars kl. ? IFK-Åtvidaberg Boxholm
20 mars kl.13.00 IFK - Motala AIF Nya Parken
24 mars kl.19.00 IFK - Husqvarna Nya Parken
5 april kl.13.00 IFK - Dalkurd FF Nya Parken

Medtag i beräkningarna att flertalet matcher kan flyttas eller strykas och att nya kan tillkomma. Hur som helst får vi hoppas på en bra försäsong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar