Ny arenachef!

I helgen som gick spelade IFK sin första försäsongsmatch för året. Det blev 2-2 borta mot dubbelmästarna AIK och målskyttar för IFK var Christopher Telo och Daniel Bamberg. Själv var jag inte på plats, men att döma av rapporteringen från matchen och själva slutresultatet bådar det här gott!

Provspelaren David Wiklander stod enligt uppgift för en gedigen insats och verkar högintressant för IFK. De tre provspelarna som var i Norrköping tidigare i år, Ferry de Smalen, Jonas Johansen och Svein Tore Brandshaug, verkar dock helt avskrivna och av det kan man dra slutsatsen att IFK riktar in sig på att kontraktera Wiklander.

Igår kom en väldigt positiv nyhet: den nuvarande styrelseledamöten Jörgen Lindström tar över som arenachef för Parken! Nöjesprofilen och fotbollsälskaren Lindström är som skapad för rollen, om jag får säga mitt. Jag har träffat honom ett par gånger och har bara fått positiva intryck av honom. Han är väldigt engagerad i det han gör, han är väldigt retorisk och sympatisk och så har han ett ubrett kontaktnät.

Som delägare i först Otten och sedan Bomullsfabriken är han van att hela tiden ha flera bollar i luften och hela tiden hitta på nya arrangemang. Orkar han hålla samma tempo i sin nya roll så kan vi räkna med ett antal event utöver själva fotbollen. För IFK:s del, som ägare till Parken, kan det ge lite skönt klirr i kassan.

Det som ändå känns tryggast med "Jögga" är att han är en genuin IFK:are, som förhoppningsvis vill bevara så mycket som möjligt av IFK:s själ och historia. Det är viktigt för den som innehar arenachefsposten att alltid sätta fotbollen och IFK före allt annat. Jag tror att Jörgen är rätt man för jobbet.

1 kommentar:

  1. Håller med, jögga är rätt man för jobbet! Hans uttalande i srö var riktigt bra, där han satte fotbollen i centrum.

    SvaraRadera