Träningsmatch på Parken!

Imorgon 13.00 spelar IFK årets första försäsongsmatch på hemmaplan. Motståndet står Arameiska-Syrianska för och om IFK spelar som de, enligt uppgifter, spelade mot AIK, bör det bli vinst här! Dock ska man inte ta sådant för givet, och vinst eller inte är ju inte viktigast i sådana här sammanhang. Hellre att eventuella brister visar sig nu, så att man har tid att fixa till det innan själva säsongen börjar.

Det som ska bli mest spännande med morgondagens match är att man förhoppningsvis får se ett par nya spelare i den vita tröjan. Mikael Lindskog, Tobias Rickhammar, Nicklas Westberg, Shpetim Hasani, David Wiklander och kanske till och med Marcus Johansson kan ju få chansen att visa upp sig.

Äntligen är det igång igen! För oss som inte hade möjlighet att se bortamatchen mot Gnaget på plats, blir det här årets första IFK-match. Återigen har man gått från att se uppehållet som ett skönt break, till att känna hur fotbollsberoendet tär på en, precis som en sjukdom. Därför är det så förlösande när försäsongen drar igång.

Ses på Parken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar