Träningsmatch och ny provspelare

Imorgon 14.00 spelar IFK säsongens första träningsmatch, borta mot AIK på Skytteholms IP. Med på trippen upp till Stockholm är en ny provspelare - David Wiklander. Den 25-åriga mittfältaren/ytterbacken har tidigare spelat i IFK Göteborg, dock inte A-laget, och har Qviding FF som moderklubben. Wiklander beskrivs som mångsidig och ofta skadefri.

Äntligen, säger jag, och förhoppningsvis många med mig! Äntligen är försäsongen igång på allvar, i och med att träningsmatcherna börjar. Kul också att IFK fortsätter vara aktivt i sökandet efter nya förstärkningar! Det lär behövas till den tuffa upplagan av Superettan 2010.

Tidigare i veckan lottades också svenska cupen. IFK kommer i sin första cupomgång antingen att möta FC Innerstan eller Myresjö IF. Trots IFK:s förlust i finalen av östgötacupen mot Innerstan förra säsongen, tycker jag att IFK, utan några större svårigheter, bör gå vidare oavsett vilket av lagen man möter. Matchen ska vara spelad senast 28:e mars.

Det ryktas också om att en talangfull Norrköpingsspelare är misstänkt för ett rån i Västervik. Tragiskt om det är sant, då spelaren ifråga är talangfull. Även fast ryktet om vem personen är säkerligen har nått många, vill jag inte ta upp det här.

Vi får helt enkelt hoppas att det här löser sig på bästa sätt och att han väljer att fokusera på fotbollen framöver, om han nu gjort något fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar