Premiär!

Vad är det som får ditt hjärta att slå snabbare? Som får blodet att rusa genom ådrorna, adrenalinet att pumpa och hela din livssituation att se ljusare ut? Jo, just det. Du tänkte rätt. IFK Norrköping!

Idag, den 12:e april, är det ÄNTLIGEN premiär! Som vi har längtat, våndats och känt abstinensen tränga sig på under de senaste månaderna. Som vi har drömt drömmar, både ljuva om segrar och fullsatta läktare, och också hemska om förluster och misslyckanden. Nu har verkligheten kommit ifatt oss, och precis som varje år så känns det, som man säger på svengelska, helt jävla fucking unbelievable!

Solen skiner, snön är i princip borta, supportrar och spelare är laddade och framtiden ser efter Hunts hjältedåd ljusare ut än på länge. Vi är inte på ruinens brant längre, och vi har många lokala och lovande spelare i truppen och vi har vår stolthet, ära och historia. Och den, kära läsare, kan ingen ta ifrån oss!

Tränare Bergort verkar också positiv inför matchen och han har många skickliga spelare att laborera med. Jag förväntar mig att vi vinner matchen, såväl på planen som på läktaren. Peking Fanz kommer göra sitt, det är jag säker på. Pekings Tifogrupp (PTG) har enligt rapporter gjort ett tifo till matchen, som de själva hävdar är av det enklare slaget, men som så många gånger tidigare antagligen kommer vara riktigt sjyst. IFK:s sportsliga del säger sig vara beredda, och jag hoppas att de verkligen är det.

Nu kör vi: 2010 är vårt år. Ses på Parken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar