Stor uppslutning till Bajen borta!

Lördagsmatchen uppe i Stockholm mellan IFK och Hammarby på lördag lär bli en välbesökt tillställning. Uppemot 700 IFK:are förväntas besöka matchen, och Hammarby har till och med gått ut och uppmanat oss IFK-supportrar att helst köpa förköp till matchen. Hur ofta händer det liksom?

Dessutom fyllde Peking Fanz sina två bussar rekordsnabbt och redan i förrgår fanns det inte längre några platser kvar. Tyvärr gick det enligt uppgift inte att få fram fler bussar, annars hade man säkert kunnat skicka upp fler supportrar. Med bilresenärer, exil-snokare och alla andra resande supportrar inberäknade, lär det definitivt bli årets uppslutning från ett bortalags sida på Söderstadion i år. Så ska det vara när Peking kommer på besök!

Idag är det bara två dagar kvar, och undertecknad längtar något fruktansvärt! Det spritter i både kropp och själ bara jag tänker på vilken dag det kan bli.

Jag tycker också att ni som inte hann anmäla er till bussarna, ska försöka ta er upp på annat sätt. Det här vill ni inte missa!

Krossa Bajen!

1 kommentar:

  1. IFK support ordnar även en buss så tre bussar + personbilar plus de hundra stockholms exilarna = Underbar dag!

    SvaraRadera