Vinst i årets sista träningsmatch

Efter att ha vunnit med 2-1 över Smedby i fredags efter en seg match, avslutade IFK idag sin försäsong. Dalkurd stod för motståndet och fick pisk med 4-0. Trots att IFK stundtals spelade dåligt och Dalkurd hade ett offensivt och frejdigt spel, måste jag säga att siffrorna var i underkant för IFK. Fyra eller fem mål till för Kamraterna hade mer speglat antalet målchanser. Speciellt i den andra halvleken hade IFK ett par heta chanser som gick om intet och vissa av våra offensiva spelare bör nöta avslut inför hemmapremiären om exakt en vecka. Då börjar äntligen allvaret!

Efter matchen medverkade undertecknad på ett möte på Parken som IFK-ledningen bjudit in alla Peking Fanz-medlemmar till. Jögga Lindström (vår evenemangsansvarige) snackade om Parken och han hade en hel del intressanta, om än långsiktiga, idéer som man kanske ska försöka ta tillvara på. Bland annat förde han ett IFK-museum på tal.

Tony Martinsson och tränarduon Bergort och Hellberg redogjorde sedan för truppen och den kommande säsongen, och svarade på frågor från medlemmarna. Bland annat betonade de än en gång viktigheten i Dale Reeses återkomst till Parken.

Ses på måndag, kamrater!

3 kommentarer:

  1. Kan ni skriva lite mer om vad som sades på mötet med representanterna från IFK?

    SvaraRadera
  2. Jögga hade som sagt många idéer. Bland annat att man kanske kunde visa bortamatcher på Parken för IFK-/PF-medlemmar, om det inte skulle bli någon resa någon gång.

    Han pratade också om att det skulle vara coolt att göra om en del av plan 4 på Parken till ett slags IFK-museum, med bilder, klipp och så vidare.

    Fotbollsrepresentanterna pratade mest träningsupplägg, målsättning under matcherna och vad som är bättre i år jämfört med förra året.

    Kommer inte ihåg riktigt allt, men rekommenderar alla att medverka på framtida sådana möten. Vi kan säkerligen påverka mer än vad vi tror!

    SvaraRadera
  3. Måste säga att ni har en underbar blogg som alltid har intressanta inlägg med hög klass. Roligt att ni hade ett IFK möte igår, tyvärr kunde jag inte vara på plats så då hjälper det att läsa eran analys.

    Tack för en underbar blogg.

    SvaraRadera