En helt underbar helg!

Oj! Visst fanns förhoppningen, men mest som i en avlägsen dröm. Slå BajenSöderstadion, liksom? Sure. Men visst fan lyckades vi med det, och än så länge är gårdagen årets överlägset bästa dag!

Uppskattningsvis 600-700 IFK:are var på plats på Söderstadions bortasektion, men klackens insats var väl i sanningens namn inget att skryta med. Vi hade dålig uthållighet, var uselt synkade och Hammarbypubliken och tv-tittarna hörde oss nog sällan, om ens någon gång. Men huvudsaken var ändå att vi var där, att vi syntes och att vi stöttade laget så gott som vi kunde.

Matchen var å andra sidan riktigt sevärd. Hela fem mål gjordes, varav tre av Norrköping. Hasani (2) och Tankovic stod för IFK:s mål, och alla tre var snygga som fan, speciellt Hasanis "inlägg" som gick över Shaaban och rakt in i mål. Både IFK och Bajen hade ett sjyst passningsspel och många snygga kombinationer. Det som skilde lagen åt var en lysande Niklas Westberg i IFK-målet och anfallare med skärpa i avsluten (Hasani).

Jag har svårt att se hur någon annan bortamatch i år kan slå den här, och jag vågar till och med säga att det här är den bästa bortamatchen på år och dag, med råge! Det känns som att eufori är ett understatement för att beskriva undertecknads tillstånd just nu!

Men snart är det dags att ladda om. På onsdag har vi Jönköping hemma. Då fortsätter vi på den inslagna vägen!

Forza Peking!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar