Förlust

IFK förlorade olyckligtvis årets andra match idag, borta mot osexiga Ljungskile. Undertecknad hade tyvärr inte möjlighet att se matchen live, utan jag fick följa den med NT:s matchrapportering. Enligt deras utsände förtjänade Ljungskile att vinna. De spelade enligt denne bäst och man kan ju konstatera att de gjorde flest mål.

Ljungskile tog ledningen efter en dryg halvtimme, IFK kvitterade med lite mindre än en kvart kvar och Ljungskile satte segermålet med fem minuter kvar av matchen. Ljungskile brukar vara tråkiga att spela mot, speciellt i Uddevalla på skitplanen Starke Arvid Arena. Skönt att ha den här skitmatchen överstökat, men synd att vi inte kunde få med oss åtminstone en poäng hem. Men, man kan inte alltid få allt och än så länge är vi fortfarande serieledare.

Nu måste vi dock glömma den här matchen, och ladda inför tisdagens cupmöte med våra icke-framgångsrika rivaler Örebro. De har inlett sin allsvenska säsong på ett för dem bra sätt, men vi ska visa dem vilka som är storebror!

Forza Peking!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar