Toppmöte på 113-årsdagen

Idag är en väldigt speciell dag. Det är inte bara så att det är tidig seriefinal på Parken, utan det är också IFK Norrköpings 113-årsdag. Den 29:e maj bör finnas ingraverat i varje IFK:ares hjärta, och vi ska vara stolta över alla framgångar som vi har nått under alla de här åren. Stort grattis IFK!

Nu till matchen. Syrianska blir en kraftig värdemätare. Än så länge är vi obesegrade i seriespel hemma på Parken, men dagens motståndare är det tuffaste laget vi stött på här hemma än så länge. Med spelare som Suleyman Sleyman och Peter Ijeh är de ett vasst lag som absolut inte får underskattas. Jag är själv dock övertygad om att vi tar tre friska pinnar idag, och befäster vår serieledning.

Dock har vi ett par avbräck. Mittbacksklippan Petru Racu är avstängd, och ersätts med stor sannolikhet av Arvhage. Både Russel Mwafulirwa och Shpetim Hasani har ju dragits med skador under veckan, men båda är med i dagens trupp. Det är förvisso så att de antagligen inte kommer starta, men det känns ändå stabilt att ha dem där på bänken. Förhoppningsvis ska de kunna komma in vid behov, trots att de inte är helt återställda. Det finns även frågetecken för Rönneklev, men antagligen kommer han kunna spela.

Innan matchen ryktas det om att alla trogna supportrar ska ladda upp på Saliga Munken. Undertecknad kommer definitivt att vara där och insupa den vibrerande stämningen.

Nu kör vi - tre nya poäng ska det bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar