Thappers onda öga till Peking Fanz lever kvar

Jag vet inte riktigt vad Peking Fanz gjort folkbladets Kenneth Thapper en gång i tiden. Men han har uppenbarligen fortfarande ett ont öga till supportergruppen. I Onsdagens Folkblad skriver han följande under rubriken Väl Magstarkt i sin krönika: Att som "lekledaren" Pontus Franzén gå ut i högtalaren före matchen och hälsa oss "Välkomna till den moraliska finalen" var väl att ta i. Här gäller att överleva Pontus!

Vad jag främst syftar på i hans text är att han vill göra PF´s ordförande till åtlöje genom att använda det i sammanhanget nedsättande ordet "lekledare". Inget att hänga upp sig på och göra något stort av, men det är intressant att han fortfarande efter 12 år orkar hålla på med dessa små pikar och förlöjliganden av PF.

Jag minns en tid när Thapper klankade ner på PF efter nästan varje match och speciellt efter matcher mot stockholmslagen och dess supportrar som PF inte kan mäta sig med varken nu eller då i röststyrka, vilket är ganska självklart i de flestas ögon. Till slut blev det hela så infekterat med massor av insändare om hans utspel att Thapper besökte Peking Fanz lokal med Chefredaktören och alla fick säga sitt och tala ut om det som varit. Efter det blev det betydligt mer sansade och verklighetsförankrade uttalanden från herr Thapper men små smällar på PF har han fortsatt dela ut så fort tillfälle ges!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar