Underbar inramning på förfesten

Efter en sjukligt trist dag på jobbet tog jag nig ner till Cuebar för att sedan dra vidare till invigning av den nya puben på Parken. Trillade väl in där vid sex snåret och runt 300 personer befann sig då i lokalen. Hann knappt sätta i mig den oväntat bra maten från bjudbordet innan Posse tog tag i micken från scenen i andra ändan av lokalen. stämningen var hög och lite olika gäster fick kliva på scenen, där ibland Peter Hunt, Patrik Jönsson och Thelo.

Efter detta drog Snok Nkpg ett gäng låtar i ett bra set men man kanske skulle skippat någon låt där i mitten. Det stora jublet för kvällen blev ett faktum när Magnus Johansson dök upp och lirade "vackra vitablå pojkar". Allsågen dundrade mellan väggarna och äntligen fick han den publik han förtjänat efter de två tidigare försöken som på grund av omständigheter inget kunnat styra över blivit misslyckade publikmässigt.

Ser vi till matchen tycker jag IFK var bra, vi står upp mot ett lag som gjort 40 mål och knappt tappat några poäng. Att de är farliga och sätter bollen när de väl får chansen visste vi innan. Summan av gårdagen blir en sjukt lyckad fest innan matchen och en godkänd insats av IFK Norrköping på planen, nu ser vi fram mot matchen i Listerlandet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar