Vilken kväll med flygande klot.

Då var det årliga mästerskapet i boule avklarat och vilken tillställning, runt 30 personer samlades och strax efter klockan 18 var både spelet och grillningen i fullgång. 12 lag indelade i fyra grupper ledde till att lagen "No namers" "Spyfluga" "Tjackhorerna" och "Salt" fick lämna turneringen efter gruppspelet.


Kvartsfinalerna blev heta drabbningar och innehöll en riktigt skräll när "Boys Nkpg" slog ut "Andra kretsen/telefonväktarna" med 13-11. Även mitt lag "Ölkaggers" fick se sig besegrat av "De giftiga" efter en riktigt svängig historia. Övriga två lag att lämna var "Klocketligan" och "Bröderna Karamazov".

I Semifinalerna krossade "Boys Nkpg" sina motståndare Kukhorerna med 14-4 och "De giftiga" fick se sig besegrade av "Common People" som man faktiskt besegrade i gruppspelet, men det gäller ju att vinna rätt matcher!




I den stora finalen hände det otroliga "Common People" besegrades av "Boys Nkpg" och den historiska skrällen var ett faktum, ingen av oss som var med kan förstå hur detta kunde bli möjligt. Kvällen avslutades sedan i vanlig ordning med trevlig gemenskap på CueBar.

Vill passa på att tacka alla deltagare för en grym afton!

2 kommentarer:

  1. Det ska tilläggas att Common People vann även gruppspelsmatchen mot De Giftiga.

    SvaraRadera
  2. Det är synd att man ska ta till faktafel för att få fram sin åsikt, jag tycker att man bör skriva RÄTT! Så kan du fixa det till nästa gång F-B så kommer jag att vara nöjd!

    SvaraRadera