Vilken dag på Himpan!

PekingBollen i lördags blev en riktigt succé i mina ögon. Visserligen gick det inte riktigt som vi tänkt oss i vått och torrt laget men kul hade vi i alla fall!

Vi inledde vårt spelande mot Grunden Boys och efter dåliga ingrep från vår målvakt låg vi snabbt under med hela 3-0 och fick se oss besegrade med 4-0 när domaren blåste av matchen. I match nummer två blev det trots byte av målvakt förlust med 5-2 mot pipen är mupp som enligt oss var turneringens överraskning, dock skönt för oss att få spräcka nollan.


Vilan inför match tre hjälpte föga då komet laget Murphys Lag stod för motståndet, kan väl erkänna att vi kände oss slagna från början och det bidrog till vår dåliga inställning och 7-0 i baken var ett faktum. Kan tilläggas att de hade 31-1 i målskillnad efter gruppspelet.

Efter tre raka förluster satte vi oss ner och snackade ihop oss. Vi bytte målvakt ytterligare en gång och införde en ny taktik. Den chockade Team Framtid FK som senare vann hela turneringen och 5-3 gav oss den viktigaste segern för dagen. No shoes blev årets sämsta lag men i sista matchen fick de oss till ett 5-1 underläge. Chockade tog vi oss samman och med 3 minuter kvar började vi vändningen, 15 sekunder innan slutet satte vi 6-5 och No Shoes stod med byxorna nere!

Totalt innebar detta en 5:e plats för oss och vi fick snällt sitta vid sidan och titta vidare. Semifinalerna passerade och det var dags för final mellan Team Framtid FK och Murphys Lag. Det blev en jämn drabbning som fick avgöras på straffar. Team Framtid drog längsta strået och vann med 5-4, helt klart värdiga vinnare även om det måste känts snopet för Murphys lag då de fullkomligt krossade allt i gruppspelet.

Efterföljande grillfest var trevligt och kvällen fick avslutas med lite somriga drycker på Cuebar, Tack för en grym dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar