Vilken underbar dag

Vid klockan 11.00 rullade bussarna iväg mot jönköping och vilken dag det blev. Första stopp Oleary`s i Jönköping som intogs av runt 250 IFK:are, vilket är ett bra nummer med dagens prekära tabellplacering.

Väl på arenan började hyllningarna till Thordar med att nätet framför sektionen fylldes med skor och isländska flaggor, även på läktaren dominerade dessa flaggor bland de runt 500 tillresta supportrarna. Domaren var en riktig sopa och rullgardinen höll på att dras ner efter cirka 20 minuter då han först blåser straff och sedan visar ut Nurre bara minuten efter. Reserven David skall dock ha all heder för sin insats, inte mycket han kunde gjort på målet!

Slutet på matchen blev en otrolig nervpress då Jönköping pressade på något enormt, men IFK lyckades hålla ut och seger med 2-1 var ett faktum, resten av dagen blev en stor fest och avslutades inte förens runt klockan 08.00 imorse!